zara

"Med hjælp fra BPA-Formidlingen har jeg fået mere overskud i hverdagen. Det er en kæmpe lettelse, at slippe for de opgaver, der ligger i rollen som arbejdsgiver."

wheelchair-4482537_1920

"Med BPA-formidlingen som arbejdsgiver står du aldrig alene, og du får altid personlig og professionel rådgivning."

IMG_0078

"En BPA-ordning giver mig mulighed for at leve et aktivt liv."

previous arrow
next arrow

BPA-Formidlingen er en aktiv samarbejdspartner

BPA-Formidlingen arbejder hele tiden på at sikre bedre ansættelsesvilkår for vores medarbejdere, samt flere og bedre muligheder for vores borgere, der gør det muligt for dem at leve et selvstændigt og aktivt liv. Vi samarbejder derfor med private firmaer og interesseorganisationer, som kan bidrage til dette.

BPA-Pension

BPA-Formidlingen har sikret sig nogle af markedets bedste pensionsvilkår. Alle pensionsberettigede medarbejdere er omfattet af BPA-Pension.

BPA-Pension tilbyder en unik pensionsløsning med fleksible opsparingsvilkår målrettet handicaphjælpere. BPA-Pension sikrer deres kunder ved bl.a. kritisk sygdom og tab af erhvervsevne. Ydermere bliver du som kunde automatisk omfattet af en sundhedsforsikring, som bl.a. betyder, at ventetiden på behandlinger i sundhedssektoren kan reduceres med op til 15 uger.

Læs mere på: BPA-Pension.dk

 

BPA-Formidlingen indgår i et kommercielt samarbejde gennem Erhvervsklubben i Dansk Handicap Forbund. Igennem dette samarbejde støtter vi forbundet i deres arbejde, og bliver holdt orienteret om forbundets fremtidige tiltag og projekter. Ligeledes får vi mulighed for at møde andre inspirerende samarbejdspartnere, som kan bidrage til BPA-Formidlingens arbejde, for at sikre bedre vilkår for vores ansætte og vores boregere med BPA- ordninger.

 

BPA-Formidlingen hjælper Sikker Trafik LIVE med at rekruttere nye ambassadører. Vil du være ambassadør efter en trafikulykke ?

Læs mere på sikkertrafik.dk