BPA-Formidlingen er en aktiv partner

BPA-Formidlingen arbejder hele tiden på at sikre bedre ansættelsesvilkår for vores medarbejdere, samt flere og bedre muligheder for vores borgere, der gør det muligt for dem at leve et selvstændigt og aktivt liv. Vi samarbejder derfor med private firmaer og interesseorganisationer, som kan bidrage til dette.

BPA-Pension

BPA-Formidlingen har sikret sig nogle af markedets bedste pensionsvilkår. Alle pensionsberettigede medarbejdere er omfattet af BPA-Pension.

BPA-Pension tilbyder en unik pensionsløsning med fleksible opsparingsvilkår målrettet handicaphjælpere. BPA-Pension sikrer deres kunder ved bl.a. kritisk sygdom og tab af erhvervsevne. Ydermere bliver du som kunde automatisk omfattet af en sundhedsforsikring, som bl.a. betyder, at ventetiden på behandlinger i sundhedssektoren kan reduceres med op til 15 uger.

Læs mere på: BPA-Pension.dk

HandiTours

 BPA-Formidlingen har indgået samarbejde med HandiTours. Står du og mangler en ledsager til din næste rejse kan BPA-Formidlingen hjælpe dig med at finde den rette ledsager.

HandiTours er et rejsebureau, med speciale og ekspertise i, at sammensætte rejser for individuelle eller familier, der har medlemmer med et fysisk eller psykisk handicap. Alle rejsemål er gennemtestet af erfarne medarbejdere, som har stor viden og praktisk erfaring fra handicapområdet og rejsebranchen. De kan således vejlede og rådgive dig så du kan føle dig tryg uanset, hvor i verden du ønsker at rejse hen.

Læs mere på: handitours.dk

BPA-Formidlingen hjælper Sikker Trafik LIVE med at rekruttere nye ambassadører. Vil du være ambassadør efter en trafikulykke ?

Læs mere på sikkertrafik.dk